Ceritera Hidup

Okeoke , nak update entry for blog yg paling jelekxx ne . Fuyoo , like near 2 years i dont update anything in this bloggie . Last entry ku tyme 01 September 2011 . see , now 2013 . hmm , lama jgk kn . if aku mw crita semua why aku lama tak update , mmg byk , nda pandai abes2 tuu :)
Now , we back to the tittle , aku mw crita semua apa yg tjadi sblum ne , ~~ start dari aku abes SPM & PLKN . ceritera yg penting je laa right . oke ue may start now Alie . hhuhu 
______________________________________________________________________

SPM

Exam ne laa yg the worst thing , aku ambil exam ne mcm biasa jak . seram tuu adalah jgk . aku study sehabis baik sdh ne utk dapatkan result yg awesome . seriously , aku nekad tyme aku abes jak SPM ne aku mw continue my study at anyway , aku langsung nda mw Form 6 . sbbb byk btol aku trima negative ttg form 6 ne .
♥ Tyme abes jak SPM ne , of course laa semua happy kan , esp for 5 science , bcoz we are the first batch took the science stream at SMK Pasir Putih . so , kiranya km ne bahan experiment laa kunuk .
♥ susah jgk mw flashback blek bnda yg sdh blalu setahun ne , oke aku rasa msh ada lg aku save picture2 km tyme  SPM , jom kt discover !


 My class name " 5 Science"


Habis jak paper trus take picture :)


Ini laa good boy 5 science , only 9 person .


ini laa krja km tyme abes jak paper , gasak2 org . haha :)


kalau mw mula jak exam mesti km solat hajat sama2 .

♥ I miss them too much :( its only memories that will never return again !! 
______________________________________________________________________


PLKN

♥ Eaeaea , aku msuk PLKN . abes jak SPM kawan2 ku semua cari kerja , aku nda ! kalau nda silap tggal 02 Januari 2012 aku jadi ahli PLKN . hhe , aku dapat di Kem PLKN Ulu Pari , Rembau , N9 . Jauh kan , nahh kau challenge . hha . 
♥ Tyme dpt ne , aku rasa aku laa org paling malang . sbab seriously aku nda maw msuk latihan2 bgni ne . tp , aku p jak , drpd aku kena saman kan . hhe 
♥ Sekali msuk PLKN ne , mmg hbat sgat . tyme first2 jak bilg mw blek , nda tahan laa hdup bgni . sekali lama2 mcm maw stay sana jak sbb byk kawan + byk cewek2 semenanjung . hha tyme malam last d sana semua menangis sbb nant nda bjumpa sdh kn :(
♥ Di sana dpt jgk aku bknalan , bkawan dgn budak semenanjung dari N9 , Johor , Selangor + bdk Sabah yg lain .
♥ Aku merupakan wira Charlie a.k.a Rentap .

Semmmaddd kan !


kami punya bendera :)


uiet , aku bha ne , ahhaa .

semangat kan :) guna celoreng yang panas ne .



kami . guna baju kelas :)


baju PT :)

Half loreng ! hhe , sempat lagi bgambar tyme btugas .


♥ btw , miss sgat2 dgn kawan2 PLKN , kenangan 2 bulan lebih , nda sampai 3 bulan . mmg sgat2 bmakna dalam hidup ne .
♥ so , sapa yg dapt PLKN tuu , kt mmg org yg btuah , jgn sia sia kn . mmg nda menyesal laa :)
______________________________________________________________________

♥ Just You + Me ♥

No comments:

Post a Comment