No feeling2.


Lama sudah aq tak post something kat blog nie. malas bha aq. bukan x prnh on9. slalu juak . jenguk2 nie blog ada larh juak. tp aq jak yang malas nak write kat blog nie. i have no idea. kalau dulu bukan main lancar lg aq write kat blog nie. main touching2 lagi. skrg X taw larh napa aq tidak sua berjinak dgn blog nie. 

Seriously. mmg byk aq nak tulis kat blog nie . cuma aq malas maw b'touching2 sua. mcm bukan habit ku sua to. dulu jak larh yg lama dahulu. biasa nya aq jd kn blog nie sbgi tempat utk aq release tension. tempat utk aq mengadu. then, kalau aq sua tulis kat blog apa yg aq rasa, macam hilang sua to feeling. 

But, now aq x suka plak sua maw touching2 kat blog nie. aq lebih suka bckp dgn diri ku. mean smpn semua dalam diri ku. bkn makan dalam. tp x maw ambl kisah apa yg terjadi. x maw t'lampau pkir byk. x maw pikir critical sgt. just biarkn berlalu mcm xda apa2x. kalau ada pun aq maw post kat blog nie aq akan pikir dua kali untuk post atau tidak. kadang pnjg lebar jak aq write utk maw d post larh nie. tp x juak aq post. smpn jak kat draf. aq tgok kat draf aq byk sua entry2 yg x d post. urmmm. biar larh. aq maw padam juak sua to apa yg ada kat draf. x maw ingat sua semua.

Sedang kan maw post pun malas. kalau maw bg semmad blog nie pun malas. maw jd kn blog nie simple jak. paling jelek antra semua. hee~ yang ini mest maw d post. lolx :)

♥ Just You + Me ♥

No comments:

Post a Comment